CALL FOR PAPERS: Volum – Hermeneutica ideii de filosofie romaneasca.

CALL FOR PAPERS: Volum – Hermeneutica ideii de filosofie romaneasca. Sunt invitati sa contribuie cu articole ale cercetarilor intreprinse participantii la Simpozionul Hermeneutica Ideii de Filosofie Romaneasca, organizat de Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti si de CCIIF- Centrul de Cercetare a Istoriei Ideilor Filosofice in perioada 8-9 nov. 2013.

Textele pot fi trimise in format electronic la adresa: volumfilosofieromaneasca@gmail.com. Articolele în format electronic vor fi trimise ca atasamente de tip Word Document(.doc) sau Rich Text Format(.rtf). Lungimea textelor trimise trebuie sa respecte limita de maxim  15 pagini (cca 7500 cuvinte).  Pentru aspectele care tin de sectiunea Corp-text, se va tine cont de urmatoarele conditii:  TNR, 12 points, justified, 1.5 lines.


Deadline 30 august 2014. In termen de 2 saptamani de la primirea textului, autorul va fi anuntat in privinta acceptarii sau respingerii lucrarii. Volumul va fi publicat la Editura Universitatii din Bucuresti.